top of page

Speelavond 30 augustus | SAVE THE DATES😃 | Stand individueel NK MCR Recreanten en meer...

Hebben we vorige week het leuke verslag nog kunnen lezen van het Zomerevenement, kun je nu alvast opnieuw een datum reserveren in je agenda voor de volgende evenementen.

Na het behalen van het kampioenschap NK MCR Clubteams en verschillende successen tijdens de verschillende MCR toernooien in het land, komt ook het Individuele Nederlandse Kampioenschap Recreanten MCR in beeld.

Een verrassende avondwinnaar!

Volg jij ons al op social media? Help ons onze club te promoten!

De najaarscursus zit vol! De wachtlijst voor 2024 groeit gestaag!

En last but not least, we zijn op zoek naar een nieuwe betrokken penningmeester. De penningmeester is een belangrijke positie.


VOLG JIJ ONS AL OP SOCIAL MEDIA?

Onze vereniging maakt gebruik van verschillende social media, dat doen we misschien nog iets te weinig, maar toch weten we heel goed dat social media soms effectief kan zijn, bijvoorbeeld bij het "vullen" van de najaarscursus hadden we na een (betaalde) facebook advertentie in korte tijd de cursus vol én een aantal nieuwe geïnteresseerden op de wachtlijst voor 2024.

Eigenlijk is het natuurlijk een inkopper om als je lid bent van onze club ook onze social media volgt en af en toe een post van onze club deelt onder jouw volgers.

Klik op de links om onze social media te bekijken en te volgen:


DUBBELE SAVE THE DATE

Tegenwoordig kun je er niet vlug genoeg bij zijn...

Zoals uit de werkgroep activiteiten is geadviseerd, zal er dit jaar ook een Kerst evenement worden georganiseerd, reserveer woensdag 20 december in je agenda.

In verband met het kerst evenement vervalt deze woensdag als competitieavond!

Natuurlijk is traditioneel de eerste woensdag in het Jaar een speciaal "avondje anders" want we heffen dan natuurlijk ook het glas! Dus reserveer woensdag 3 januari ook alvast in je agenda!


WORDT JIJ ONZE NIEUWE PENNINGMEESTER

We wisten dat het er al aan zat te komen. Geertjan heeft tijdens de ALV 2023 aangegeven dat hij zou stoppen als bestuurslid / penningmeester.

We zijn dus op zoek naar een nieuw bestuurslid / penningmeester die de taken van Geertjan overneemt.

Alle leden zullen binnenkort verdere informatie ontvangen over de vacature via e-mail.

Heb je interesse in deze bestuursfunctie óf alleen het penningmeesterschap (zonder bestuursfunctie), neem dan contact op met Peter.


NAJAARSCURSUS 2023 VOL!

Onze najaarscursus zit na een korte Facebook campagne vol! 12 deelnemers starten op 18 oktober! Er staan ook nog mensen op de wachtlijst voor deze cursus, mocht er een plek vrijvallen en op de wachtlijst voor 2024! Daar mogen we best trots op zijn!

Ken jij nog mensen in jouw omgeving die ons geliefde spel spelletje graag zouden willen leren, deel dan onze cursus pagina met hen! Inschrijven als geïnteresseerde is altijd vrijblijvend.

Onze cursuspagina vind je hier https://www.mahjongdenhaag.nl/cursusmahjongdenhaag: https://www.mahjongdenhaag.nl/cursusmahjongdenhaag


NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP MCR RECREANTEN 2023

Zoals reeds eerder is aangekondigd, zijn de regels voor het individuele Nederlands Kampioenschap MCR voor recreanten aangepast. Om te bepalen wie er Nederlandse Kampioen MCR bij de recreanten wordt, wordt er gekeken naar de resultaten van de toernooien waaraan de recreanten deelnemen. Op de ranglijst stond Eva na het Reus van Rotterdam toernooi mooi op de tweede plaats! Met de successen van verschillende van onze leden tijdens MCR-recreanten toernooien (zie ook onze Haagse Kringen Eregalerij!) wordt het interessant om deze ranglijst in de gaten te houden.

De tussenstand van het individueel NK MCR-R wordt bijgehouden door de bond op deze Ranglijst MCR Recreanten pagina (op het moment van schrijven was de uitslag van het laatste toernooi helaas nog niet verwerkt!)


SPEELAVOND 30 AUGUSTUS

Wow! wist debutant Monique recent al eens tafelwinnaar te worden, gooit debutant Diana er nog eens een schepje boven op! Diana werd niet alleen tafelwinnaar, maar behaalde afgelopen woensdag ook het beste speelavond resultaat! Ook Enne Jan, Richard, Rita, Paul en Jeanine wisten de tafelwinst binnen te slepen, allen gefeliciteerd met jullie tafel overwinning!


TUSSENSTAND NA 30 AUGUSTUS

Eva neemt de leiding over van Jeannette. Nico stijgt naar plaats 4 en Ria en Margriet komen de top 10 binnen.
48 weergaven

Comments


bottom of page