top of page

Tussenstand seizoen van de Witte Tijger - Nieuw Aspirantlid

Het is eigenlijk best een mooie zomer. Al een paar weken op rij zijn er 7 tafels op de speelavond.

Een flink aantal leden speelt graag buiten en neemt een extra vestje mee voor als het afkoelt. Een klein aantal leden speelt liever binnen. Dat is op zich prima, de keus is er, al heeft dat wel impact op de tafel verdeling zoals we die gewend zijn te doen via de "steentjes".


Welkom Richard! - Nieuw aspirantlid.

We mogen Richard verwelkomen als aspirantlid per 27 juli 2022. Richard is al een aantal keren onze gast geweest. Hij heeft cursus gevolgd bij Mahjongclub Rode Sleutels. Richard is nog volop aan het leren. Marij spijkert Richard al een paar weken 1 op 1 bij.


COMPETITIE

De competitie is begonnen en na een aantal competitie avonden is het natuurlijk leuk om te zien hoe je er voor staat. Ter herinnering voor diegenen die het vergeten waren of die het zich nooit goed gerealiseerd hebben. Wij spelen volgens de Mahjong Competition Rules, dat is een spelregel variant die wereldwijd gespeeld wordt. Bij onze competitie en op toernooien (recreant en wedstrijd competitie niveau) wordt de rangschikking bepaald het hoogste aantal tafelpunten en de mahjongpunten worden relevant als er deelnemers zijn die hetzelfde aantal tafelpunten hebben.

Sinds de oprichting van onze vereniging is er een speciale pagina gewijd aan onze onderlinge competitie, daar kun je alle informatie nog eens rustig nalezen.

We volgen dus in principe de de tafelpunt verdeling volgens de MCR regels, met als enige afwijking dat wij bij onze vereniging iedereen die deelneemt aan de speelavond een extra punt geven, je hebt dus altijd minstens een punt, ook al was je verliezer aan jouw tafel.



AVONDUITSLAG WOENSDAG 27 JULI

Henny B is de avondwinnaar van vorige week met een flink aantal Mahjongpunten, gefeliciteerd Henny!



TUSSENSTAND SEIZOEN VAN DE WITTE TIJGER

Na drie speelavonden heeft Leny de leiding gepakt in het Seizoen van de Witte Tijger 2022! We moeten nog twee maanden maar voorlopig is het spannend!



72 weergaven
bottom of page