top of page

Speelavond 26 april - Annechien, Maaike en Peter tafelwinnaars.

Het zat er aan te komen, met maar liefst 4 gasten waarvan 3 mahjong spelers die we nog niet eerder hebben gezien, moest een vierde tafel geïnstalleerd worden. gelukkig is dit op onze "stek" geen enkel probleem. Paul nam het op zich om de 3 nieuwe gasten weg wijs te maken in onze MCR spelregels, voorwaar een uitdaging voor ervaren spelers die al vele jaren met andere regels spelen in een Chinees-Indisch spelersgroep in Rijswijk.

Er werd dus aan drie tafels competitie gespeeld. Aan tafel 1 met gastspeelster Simone, stond Annechien van begin af aan de kop en gaf de anderen eigenlijk geen kans. Aan tafel 2 wist Peter de tafelwinst te pakken. Aan tafel 3 moest even gewacht worden op het vierde spel. Na de start pakte Maaike de leiding, wist Ineke nog tegengas te geven, maar liet Maaike vervolgens aan het einde niks aan het toeval over en wist met een prachtige uitslag de avond winst opnieuw in de wacht te slepen.

13 weergaven
bottom of page