top of page

Nieuwe leden pakken tafelwinst, Paul avondwinnaar - speelavond 2 augustus


Het is behoorlijk moeilijk om de koploper te verslaan. Aan tafel 1 lukte het Marijke (s), Wendy en Irmgard ook deze week niet. Je zult bij Maaike vanaf het begin er geconcentreerd ten strijde moeten trekken. In de eerste vier spellen, één self-pick en nog twee maal mahjong... tja dan is het moeilijk om in te halen. Marijke S zette wel de achtervolging in, maar de avond was te kort om de laatste slag te slaan.

Aan tafel 2 had Mariette na de ronde van Oost nog de leiding, maar waren het Marijke H en Lino die het in de tweede ronde bepaalden wie de tafelwinst uit eigenlijk zou grijpen. Een mooie prestatie van ons nieuwe lid Lino.

Jerika wist al rap in de eerste ronde haar zelfvertrouwen gestalte te geven door na vier spellen al drie keer mahjong te kunnen roepen. Eva wist met een self-pick in het vijfde spel en verder niks weg te geven, de tweede plaats te bereiken aan deze tafel.

Paul is goed uitgerust op de vakantie. Hoewel Ineke het eerste spel nog naar haar hand kon zetten, scoorde Paul er lustig op los met maar liefst vijf maal mahjong waarvan tweemaal een self-pick.

11 weergaven
bottom of page