top of page

Joyce, Margriet, Marijke Schilder, Marijke Huijsing en Jerika tafelwinnaars! - speelavond 30 august


Weer een nieuw record! maar liefst 18 spelers namen deel aan deze speelavond, dus wederom 5 tafels, binnenkort 19 of 20?!

Op tafel 1 pakte Margriet heel knap de leiding in de eerste ronde en stond die niet meer af. Irmgard wist hier de tweede plek te bemachtigen!

Bij tafel 2 hielden de spelers zich in evenwicht, maar liefst vijf maal werd de volledige muur afgebouwd en toch werden er nog negen potjes gespeeld. Jerika wist hier de tafelwinst te bemachtigen en Paul een prima tweede plek.

Aan tafel 3, leken Mariette en Lino te gaan strijden om de tafelwinst maar wist Marijke Huijsing haar achterstand in de ronde van Zuid om te buigen, met als basis een 27 punten self-drawn!

De clash aan tafel 4 werd spannend en er werden maar liefst 11 spellen gespeeld door de vier dames. In de eerste twee ronden wist Joyce de basis te leggen voor de Avondwinst, en wist Wendy de ronde van Zuid nog op de tweede positie af te sluiten. In de ronde van West wisselde Maaike en Wendy stuivertje mede door een hoog discard verlies en een goede mahjong in de laatste pot leverde Maaike alsnog de tweede plek aan tafel op.

Marijke Schilder wist vanaf de start de leiding te nemen en stond deze niet meer af. De strijd om plek twee werd gestreden door Frans en Mieneke. Mieneke wist deze strijd in haar voordeel te beslechten door in de ronde van Zuid maar liefst driemaal tot Hu! te komen en daardoor in de voor laatste pot Frans nog in te halen!

Leuk zoveel tafels! Tot woensdag allemaal!

6 weergaven
bottom of page