top of page

Speelavond 18 oktober


Overduidelijke tafelwinnaars en de eerste avond van de Najaarscursus. De tweede cursus van dit jaar.

Het was een drukke bedoening met 12 spelende leden, 7 cursisten ( van de 11) en twee instructeurs!

De cursisten leken allen enthousiast en er werd natuurlijk intensief "geleerd"... Er zijn zelfs deelnemers uit Gouda!  Volgende week is het dus nog drukker!

Marijke S., Margriet en Jerika hebben t zwaar aan tafel 1. Annechien wint maar liefst 5 keer. Eén spel eindigt in remise en Jerika wint twee keer, waarvan een self pick. Maar Annechien is de tafelwinnares met 193 punten.

Mieneke, Eva en Mariette doen hun best aan tafel 2, maar ook Irmgard heeft een topavond, zij wint 6 keer. Mariette wint 2 spelletjes waarvan 1 met een self pick en ook Mieneke roept een keer mahjong. Irmgard is de tafelwinnares met 198 punten.

Aan tafel 3 wint Jeannette het eerste spel. Wendy het tweede met een self pick. Het derde spel eindigt helaas in remise. Dan begint Joyce aan haar opmars, een mooie Tweelingen hand met Verborgen Schat, self pick dus. Haar volgende mahjong is een Zuivere Straat. Wendy stribbelt nog wat tegen en wint het zesde spel. Joyce haalt het zevende spel nog een Zuivere Straat, self pick. Lino zit er vaak net naast want probeert o.a. een Verweven Straat te halen. Jeannette wint het achtste spel, maar het mag allemaal niet baten want Joyce wint het ook het laatste spel, dit keer met een Gemengde Drievoudige Chow in combinatie met Alle Soorten en (haar derde) self pick. Zij is de tafelwinnares en met 235 punten ook de avondwinnares.

5 weergaven
bottom of page