top of page

Avondverslag 8 november 2017


Het is weer een fijne speelavond. De cursisten krijgen vakkundig onderricht.

Jerika is er gelukkig weer, wel met haar arm in een mitella. Zij speelt aan tafel 1 met Lino en Margriet. Het is Lino's avond, hij wint 3 keer, waarvan ook nog eens 2 keer self pick. Jerika roept ook 2 keer mahjong en ook Margriet laat van zich horen, maar Lino is de tafelwinnaar met 202 punten.

Aan tafel 2 prolongeert Mieneke haar succes van vorige week, zij is de onbetwiste tafel- en ook avondwinnaar met 220 punten. De eerste 4 spelletjes worden door haar gewonnen, met onder andere Tweelingen en ook nog 2 mooie self picks.

Marijke Schilder haalt aan tafel 3 ook 4 keer mahjong, ook een keer met een self pick van een Zuiver spel/Zuivere straat. Jeannette, Irmgard en Eva doen enorm hun best maar kunnen haar niet meer inhalen. Marijke is de tafelwinnaar met 202 punten.

Een tip voor het tellen:

Het totaal aantal punten van de winnaar is het aantal punten van de mahjong, vermeerderd met (3x8) 24 punten.

Ingeval van een self pick 3x het aantal punten van de mahjong, vermeerderd met (3x8) 24 punten.

3 weergaven
bottom of page