top of page

Gelukkig 2019! - 2 januari "avondje anders" - Winnaar Zwarte Schildpad 2018 gehuldigd

Wij proberen minstens 48 speelavonden te organiseren.

In 2018 zijn we begonnen met een iets andere benadering van de competitie. Elk kwartaal mogen we een kwartaalwinnaar huldigen.

Dit vinden wij ook iets waar we dan ook echt bij mogen stilstaan. Op de "avond anders", in principe elke eerste speelavond van het kwartaal, willen we ook echt even stil staan bij de huldiging van de seizoenswinnaar. Ook hebben verschillende leden aangegeven om ook eens in een zelf gekozen samenstelling te willen spelen, of eens een keer met grote mahjongstenen of mahjongstenen zonder cijfers, of met het groepje waar je nooit mee speelt, of weer eens een keer wat instructie te krijgen. Het is ook voor sommigen ook gewoon leuk om niet met de competitie druk te hoeven spelen (ja die schijnt er voor sommigen te zijn). Dat kan en mag allemaal op het "avondje anders".

En ja, er zijn natuurlijk ook leden die het liefst elke week gewoon de competitie avond willen spelen, maar ja we zijn een vereniging en niet alleen een zaalverhuur individuele mahjongspelers.

Verschillende leden hadden al dan niet zelfgemaakte versnaperingen meegebracht, die het avondje weer iets extra's meegaven.

Dus geen avonduitslag of tafelverslagen, maar wel een foto van de stralende winnaar van de Zwarte Schildpad 2018, de tweede seizoensprijs voor Marijke Schilders nadat zij al eerder de winnaar werd van de Vermiljoen Phoenix 2018.

Nogmaals gefeliciteerd Marijke!

12 weergaven
bottom of page