top of page

Speelavond 25 september - Marijke Schilders avondwinnaar! - Frans Huijsing Witte Tijger 2019

ONTKNOPING VAN DE WITTE TIJGER 2019

Frans Huijsing stond bij aanvang van de avond er heel goed voor.

Peter had theoretisch Frans nog op gelijke voet kunnen komen, het aantal mahjongpunten zou dan het verschil kunnen maken.

Gerdina, Eva en zelfs ook nog Marijke Huijsing waren nog niet uitgeschakeld voor een top 3 resultaat, kortom het ging nog ergens over op de laatste speelavond van het seizoen van de witte tijger. Lino moest bij afwezigheid afwachten wat de andere kanshebbers doen.

Uiteindelijk trok Frans aan het langste eind en is inmiddels op het avondje anders gehuldigd door de Witte Tijger van 2018.

Peter werd tweede en Gerdina veroverde nog de derde plaats.

Gefeliciteerd Frans!

WITTE TIJGER 2019

NIEUWSBRIEF VIA EMAIL

Niet alle leden zitten op de whatsapp groep. Onze secretaris heeft vorige week een email nieuwsbrief verstuurd met belangrijke informatie voor alle leden, informatie die ook niet noodzakelijkerwijs in de wekelijkse updates beschikbaar is.

TOCH EEN NAJAARSCURSUS!

Het bestuur heeft in de zomer besloten om alsnog een cursus te organiseren in het najaar.

Inmiddels hebben elf gegadigden die zich aangemeld hadden en op de lijst van de 2020 voorjaarscursus stonden verheugd gereageerd en zich gemeld aan de cursus die we starten in oktober deel te nemen.

De zes cursusavonden starten op 16 oktober evt. uitloop voor de twee vrije speelavonden in december.

VAN DE LEDENADMINISTRATIE

Ken, lid geworden na de voorjaarscursus 2019, heeft zich afgemeld als lid in verband met gezondheidsredenen, we wensen Ken heel veel beterschap en sterkte en hopen hem als het weer beter gaat wellicht weer te zien.

Annechien, lid sinds eind 2016 gaat verhuizen naar het oosten van het land en we zullen haar gezellige glimlach moeten missen, misschien komen we haar nog tegen op toernooien want ze is aan het bekijken of ze lid kan worden bij een andere Mahjongvereniging. Wij wensen haar natuurlijk sterkte met de verhuis- en verbouw-perikelen.

AFVAARDIGING NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP VOOR CLUBS MAHJONG COMPETITION RULES 9 NOVEMBER

Inmiddels hebben zich al vijftien verenigingen opgegeven, inclusief onze eigen vereniging. Alle leden van onze club mogen zich als gegadigden opgeven. Niet iedereen kan en misschien wil niet iedereen. Uit de gegadigden wordt het team geselecteerd als ook de reserves. Het bestuur heeft ideeën over de selectie en meerdere leden hebben ook hun ideeën gedeeld met het bestuur. Het bestuur zal zich over alle ideeën buigen en proberen een zo eerlijk mogelijke selectie uit te voeren. nkclubsmcr.mahjongdenhaag.nl

GEZOCHT VRIJWILLIGERS VOOR 9 NOVEMBER

De commissie van Haagse Kringen die het toernooi organiseert is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, op zo'n dag zijn er legio taken die door vrijwilligers moeten worden uitgevoerd, de commissie heeft een lijst van taken gemaakt waar een ieder zich voor mag aanmelden. Dus kom op zet je talent en energie in om mee te helpen. Je hoeft niet per sé acht uur op je benen te staan, er zijn meerdere taken die je hooguit een uurtje kosten. vooral bij de aanvang, tijdens de lunch en aan het einde van de dag opbreken/opruimen/schoonmaken zijn er "handjes" nodig. Inmiddels heeft de commissie afgelopen week een inschrijfformulier beschikbaar gemaakt.

20 weergaven
bottom of page