top of page

SPEELAVOND 28 FEBRUARI - Elly avondwinnaar! - Statistieken Jodokus.

CURSUS TWEEDE AVOND

Op 21 februari begon de eerste cursus van dit jaar met 9 cursisten. Helaas moest Claudia door een rugblessure opnieuw afhaken. Ook Irmgard moet als docent afhaken ivm mantelzorg, Marijke neemt de taak van Irmgard over. Ria heeft de kans om alsnog de cursus te volgen en die pakt ze met beide handen aan zodat alle cursustafels in principe volledig bezet zijn.


AANTAL KEREN GESPEELD MET JODOKUS

De avondcoördinator zorgt voor een eerlijke tafel indeling, op basis van het aantal deelnemers wordt er wel of niet met een jodokus gespeeld. Zijn er jodoki nodig dan worden die random getrokken uit het zakje met de "tafelstenen".

Uit de statistieken blijkt dat in de voorgaande periode sommige mensen opvallend vaak de dans ontsprongen en andere leden juist relatief vaak met een jodokus speelden.

Vanaf nu zal in de tussenstand ook het aantal keren gespeeld met jodokus worden bijgehouden.

Het bestuur wil hier een spreekwoordelijke vinger aan de pols houden, alleen na overleg en met toestemming van het bestuur zal de avondcoördinator jodokus dispensatie mogen verlenen (bijvoorbeeld in geval van een blessure of cursisten die voor het eerst instromen)


SPEELAVOND 28 FEBRUARI

Elly behaalde met maar liefst 283 mahjongpunten de tafelwinst en de avondwinst.

Ook Nico, Roel, Lino en Hans werden ook tafelwinnaarTUSSENSTAND NA 28 FEBRUARI
26 weergaven

Opmerkingen


bottom of page