top of page

VERLAAT IN HET ZONNETJE GEZET - ZIEKENBOEG

Bijgewerkt op: 23 apr. 2021

ZIEKENBOEG

De Corona-crisis heeft ook leden van onze vereniging weten te vinden en een aantal van onze leden heeft inmiddels het virus opgelopen. Sommigen zijn er zonder kleerscheuren vanaf gekomen, maar helaas niet iedereen lijkt gevrijwaard te zijn van vervelende gevolgen van Covid-19. Bovendien weten we ook dat een aantal leden helaas een persoonlijke strijd aan het leveren is met andere ziekten.


We denken aan jullie allemaal en wensen jullie heel veel sterkte en beterschap.


WINNAARS 2019 EN 2020


GROEN-GELE DRAAK 2019

Het clubjaar 2019 ligt alweer ruim een Corona-jaar achter ons. We zouden de winnaars van het clubkampioenschap 2019 tijdens de ALV van 2020 huldigen. Allemaal met een bosje bloemen en de jaarwinnaar met het mooie bordje, dat weer met zorg en liefde door Wendy is geschilderd. Maar het lot bepaalde dat de ALV werd uitgesteld en uitgesteld en dat van een huldiging dus niets kwam. Het was helaas niet anders.


Op het ere-podium staan in de strijd om jaarprijs van de Groen-Gele Draak is niet zo maar iets. De resultaten van het hele jaar worden met elkaar vergeleken en Margriet is eerste geworden! Peter heeft haar in de loop van 2020 het bordje en de bloemen al uitgereikt en zij staat ook al vermeld op onze Eregalerij.

En eindelijk zijn op een zonnige dag eind maart 2021 de winnaars van de 2de en 3de prijs letterlijk en figuurlijk in het zonnetje en in de welverdiende bloemen gezet.


Wendy is tweede !

Marij is derde !


ONLINE-COMPETITIE 2020


Niet alleen het ere-podium van 2019 is in het zonnetje gezet. Ook de ONLINE-competitie, waaraan helaas niet alle leden kunnen of willen deelnemen heeft winnaars opgeleverd.

Deze ONLINE-competitie, onder de bezielende leiding van Joyce Riekerk, is pas in het derde kwartaal echt van start gegaan en heeft 2 erg blije winnaars opgeleverd.


Jeanine is ONLINE-winnaar 3de kwartaal 2020 en kreeg de medaille van de Witte Tijger !


Wendy is ONLINE-winnaar 4de kwartaal 2020 en kreeg de medaille van de Zwarte Schildpad !Alle prestaties van leden zijn trouwens te zien op de eregalerij van onze club.74 weergaven

Comentarios


bottom of page