• Joyce (secretaris)

WINNAARS 2019, VERLAAT IN HET ZONNETJE GEZET - ZIEKENBOEG

ZIEKENBOEG

De Coronacrisis heeft ook leden van onze vereniging weten te vinden, een aantal van onze leden heeft inmiddels Corona gehad. Sommigen zijn er zonder kleerscheuren vanaf gekomen, maar helaas niet iedereen lijkt gevrijwaard te zijn van vervelende gevolgen van Covid-19. We weten ook dat er een aantal leden zijn die een persoonlijke strijd aan het leveren zijn met andere ziekten. We denken aan jullie en wensen jullie allemaal heel veel sterkte en beterschap.


GROEN-GELE DRAAK 2019

Het clubjaar 2019 ligt alweer ruim een Corona-jaar achter ons. We zouden de winnaars van het clubkampioenschap 2019 tijdens de ALV van 2020 huldigen. Allemaal met een bosje bloemen en de jaarwinnaar met het mooie bordje dat weer met zorg en liefde door Wendy is geschilderd. Maar het lot bepaalde dat de ALV werd uitgesteld en uitgesteld en dat van een huldiging dus niks kwam. Het was helaas niet anders.


Op het ere-podium staan in de strijd om de Groen-Gele Draak jaarprijs is niet zo maar iets. De resultaten van het hele jaar worden met elkaar vergeleken. Margriet is eerste geworden. Peter heeft haar in de loop van 2020 het bordje en de bloemen al uitgereikt en zij staat ook al vermeld op onze Eregalerij.

En eindelijk zijn op een zonnige dag eind maart 2021 worden de winnaars van de 2de en 3de prijs letterlijk en figuurlijk in het zonnetje en in de bloemen gezet.


Wendy was tweede !

Marij was derde !

Niet alleen het ere-podium van 2019 is in het zonnetje gezet. Ook de ONLINE-competitie, waaraan helaas niet alle leden kunnen of willen deelnemen heeft winnaars opgeleverd


Alle prestaties van leden zijn trouwens te zien op de eregalerij van onze club.4 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Haagse Kringen Mahjongclub | Den Haag, Nederland | info@mahjongdenhaag.nl  | 0624774399 Proudly created by XM Beheer with Wix.com

© Copyright 2016 - 2020 Mahjongclub Haagse Kringen
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now