top of page

Zomer BBQ voor leden!

Al enige weken hebben we zo'n 7 speeltafels tijdens de speelavond en de laatste weken laat het zomerweer het toe om lekker buiten te mahjongen, dat is toch zeker ook uniek voor onze club en speellocatie

Nog niet iedereen heeft de weg teruggevonden naar een wekelijks mahjongritme. We hopen natuurlijk in de komende tijd nog meer leden terug te zien tijdens de speelavond.


We zijn op een moment beland dat het bestuur wil proberen een verenigingsactiviteit te organiseren welke, als de weergoden het toelaten, zoveel mogelijk in de buitenlucht zal plaatsvinden. En bij ALO is altijd een uitwijkmogelijkheid onder de buitenluifel of naar binnen.

Zomer BBQ voor leden!

Het idee is om een verzorgde BBQ te organiseren waar jullie natuurlijk allen van harte welkom zijn. Eventueel kan er vooraf een rondje mahjong gespeeld worden.

Het bestuur wil deze verzorgde Zomer BBQ aan de leden aanbieden.


We kiezen voor een volledig verzorgde BBQ waar we zelf kunnen genieten van het heerlijke eten en elkaars gezelschap. De partij die we nu op het oog hebben heeft een goede reputatie.

Om van te watertanden.... Choripán & Chimichurri | Tapa's Plank | Homemade Saté | Fine Claire | Gamba's | Portobello Reblochon | Broodbar

Een datum prikken is nog niet zo eenvoudig, er moet gecoördineerd worden met de korfbalvereniging en de partij die wij op het oog hebben.


De data waarop we dit in de komende 3 weken kunnen organiseren zijn

zondag 21 augustus en zondag 28 augustus, in principe vanaf 16:00 of zoveel eerder als de locatie voor ons beschikbaar is.


ALLEEN BIJ VOLDOENDE BELANGSTELLING

Of de plannen door zullen gaan ligt natuurlijk ook aan enthousiasme en interesse van de leden. Het is lastig om in te schatten op hoeveel leden we zouden kunnen rekenen, de zomervakantie is nog in volle gang en zoals gezegd, nog niet iedereen heeft de weg teruggevonden naar de speelavond. Wellicht is dit 'open air' evenement een mooie aanleiding om de vereniging weer op te zoeken.

... Lees verder onder de afbeelding ...

Is de groep geïnteresseerden te klein dan zullen we kijken naar alternatieve mogelijkheden na 4 september, want daar moeten we weer voor coördineren met de partij die we op het oog hebben en ook de korfbalvereniging, want het korfbalseizoen is dan ook weer begonnen.


DIEETWENSEN EN SPECIFIEKE WENSEN

Het budget is natuurlijk niet ongelimiteerd, niet iedereen kan / mag alles eten en verspilling is ook niet meer van deze tijd.

Na een besluit over een datum zullen we mogelijke dieetrestricties en gerechten wensen inventariseren.

160 weergaven

ความคิดเห็น


bottom of page